Жега е... цените започнаха да се топят! Обявяваме от 15 до 40% отстъпка за рамки, стъкла и слънчеви очила.   Предложението ни е валидно до края на август месец! Побързайте! 


Обявяваме 20% отстъпка за постоянно оцветени стъкла с диоптър, както и на слънчевите очила с диоптър. Предложението ни е валидно до 9 юни! Побързайте!   


Направете перфектния подарък на Вашата майка, любимата жена или на учителките на Вашите деца!

 


 

В началото на годината Медицински център „Оксиком“ стартира дарителка кампания по повод наближаващия юбилей – 25 години от създаването на здравното заведение. Кампанията носи името „Удвоена подкрепа“, а това е така, защото сумата от потребителските такси на пациентите за месец януари бе удвоена от екипа на медицинския център и дарена във вид на модулна апаратура на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в град Бургас.


Месеците със студено време навън и топли уютни вечери вкъщи, често се отразяват добре на духа ни, но не толкова добре на очите ни. 


Нова година, #нови #очила! 50% отстъпка за всички слънчеви очила и диоптрични рамки от колекция‘2023! 


👀#Жените са два пъти по-склонни да страдат от сухота в очите, отколкото #мъжете.
✅Защо е така?


В Медицински център "Оксиком" вече предлагаме ✅ #алтернатива на капките за пациенти с откритоъгълна глаукома! Предоставяме #безплатно #медикамент плюс всички #изследвания за #глаукома! За да се възползвате, трябва да отговарят на определени критерии.


👉Водещият специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина у нас – д-р Силвия Сапунджиева, ще гостува в Медицински център "Оксиком" през юли! Побързайте да запазите своя час за консултация или процедура!


😎Всеки знае, че слънчевите #очила ни помагат да виждаме по-добре през слънчевите дни, независимо дали сме в града, на планина или на море. Но... знаете ли, че очите също могат да получат #слънчево #изгаряне☀️? Това може да доведе до състояние като фотокератит (червени, раздразнени очи), птеригиум и преждевременна катаракта.👀

 

Направете перфектния #подарък на Ваш приятел, клиент или на учител за края на учебната година!


 

 Страдате от „синдром на сухото око“? Знаете ли, че дори овлажняващите #капки за очи могат да доведат до нежелани реакции? А знаете ли, че процедурата OptiLight за лечение на „#сухо #око“ не води до нежелани реакции?


Ръководството на Медицински център "Оксиком" поднася своята #благодарност към хората, които са част от нашия екип, нашето семейство, повече от 20 години – Д-р Хрелева, Д-р Мерсинков и старша сестра Милена Станкулова.


През изминалата седмица д-р Маринова и д-р Раева взеха участие в първата у нас “Академия Офталмология”, която се проведе в град #Панагюрище👩‍⚕️👩‍⚕️

 

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможността да се консултират с водещ специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина у нас.


 

✅Благодарим на всички наши пациенти за изключително #висока #оценка в платформата на #Superdoc.bg за цялостната дейност на здравното заведение - качеството на административното обслужване, ефективността и високото професионално ниво на лекарски и медицински персонал, както и висока оценка на материалната база и битовите условия.


През почивните дни в МЦ „Оксиком“ ще работи дежурен кабинет.
 

Вече знаете, че в Медицински център "Оксиком" може да намерите единствения по рода си в Бургаска област апарат за лечение на "сухо око", вследствие дисфункция на мейбомиевите жлези!


И като сме започнали с добрите новини, днес с вълнение ви съобщаваме, че отворихме и втора „Оксиком оптика“ в Бургас. 


Медицински център "Оксиком" спечели голямата награда в категория „Специализирано здравно заведение“ във второто издание на Burgas Business Awards.


<< предишни 1 2 3 4 5 6 следващи >>