Водещ пластичен хирург въвежда иновативни практики в Бургас

Медицински център „Оксиком“ продължава да разширява дейността си, осигурявайки на бургазлии достъп до топ специалисти в сферата на естетичната медицина. Този път здравното заведение успя да привлече един от най-иновативните и търсени пластични хирурзи – д-р Веселин Молов. Следващата среща на експерта с пациенти от региона ще бъде на 10 ноември. 

Д-р Молов е завършил Медицински Университет – Пловдив. Още с първите си стъпки в хирургията той се насочва към пластичната, естетичната и реконструктивната хирургия. Нещо повече, той създава нов клон в  пластичната и онкологична хирургия в България, налагайки нов модел за операция при рак на гърдата – естетично премоделиране, отстраняване на тумора и оформяне на нова гърда.

Експертът не спира да обогатява практиката си с иновативни модели, гарантирайки на пациентите си здравословна, естетична и безопасна промяна и моделиране на тялото. Д-р Молов гарантира на пациентките си качествени импланти  на достъпни цени и майсторско изпълнение на хирургичната интервенция.

Над 8 000 са пациентите, доверили се на д-р Молов за уголемяване, повдигане и намаляване на бюста, подмяна на импланти, моделиране на ареоло-мамиларния комплекс (зърното на гърдата), извайване на талията, рино- и отопластика, възстановяване на лицевите контури, оформяне на устните, интимна естетична хирургия.

МЦ „Оксиком“ и д-р Молов ще дадат възможност на бургазлийки да младеят до безкрайност, благодарение на съвременната техника за липофилинг – възстановяване на лицевия контур без химия и филъри. Модерната технология позволява на опитния хирург да заличи следите на времето като използва мастна тъкан от тялото на самия пациент. Това минимизира риска от алергични реакции, съкращава времето за възстановяване и осигурява по-дълготраен ефект.

Благодарение на качествените импланти, с които работи, д-р Молов гарантира минимален риск за пациентките си, които желаят да променят формата и размера на гърдите си. Експертът предлага както първоначално поставяне на импланти с подходящ размер, така и регулярна и извънредна подмяна на такива.

Хирургът осъществява и оформяне, повдигане на бюста, реконструктивни операции при пациентки с онкологични заболявания. В МЦ „Оксиком“ д-р Молов извършва и естетическо оформяне на половите органи, както за дамите, така и за господата.