Очен кабинет отваря врати в най-големия бургаски комплекс

Жителите на най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“ вече ще имат достъп до специалисти по очно здраве, без да им се  налага да пътуват километри до различни точки на града. В квартала отваря врати очен кабинет на територията на „Медицински център III – Бургас“.

За удобството на своите пациенти, лечебното заведениe, ще си партнира с доказани имена от МЦ „Оксиком“. Кабинетът е оборудван с модерна техника и ще работи с НЗОК всеки понеделник, вторник и сряда.

Лекарите, които ще преглеждат в очния кабинет са специалисти в сферата на възпалителните заболявания, заболявания на роговицата, катаракта, глаукома, диабетни промени и др.

Във връзка с откриването на кабинета ще се проведат безплатни очни прегледи в дните 14-и, 15-и, 16-и, 21-и, 22-и  и 23-и август. Направление от личен лекар не се изисква. Необходимо е само предварително да запазите час на тел. 056 999 980;0892 222 800;0700 89 088.

Вече 18 години МЦ „Оксиком“ се грижи за очното здраве на своите пациенти. Центърът, разположен в к-с „Изгрев“, е оборудван с най-съвременна апаратура за високотехнологична диагностика, хирургична и лечебна дейност.