Януари - месец за борба със сухотата в очите!

❗️До края на януари получавате пълен пакет от 4 процедури „Оптилайт“ с 4️⃣0️⃣% #намаление! ‼️❗️
👀Месеците със студено време навън и топли уютни вечери вкъщи, често се отразяват добре на духа ни, но не толкова добре на #очите ни. Прекарването на повече време на закрито, пред компютри или телевизори, отоплението вкъщи, което допълнително #изсушава въздуха - често причиняват дискомфорт на очите ни и обостряне на симптомите на сухота в очите. Студените месеци и липсата на силна слънчева светлина, са най-подходящото време да се погрижим за доброто състояние на очите ни и да ги подготвим за месеци напред без необходимост от прилагане на #капки-изкуствени сълзи.
📣И през януари продължава кампанията ни за борба със сухотата в очите!📣
👉В Медицински център "Оксиком" имаме #революционна #алтернатива за всички, страдащи от сухота в очите - със светлина, без капки, без болка!
С процедурата #OptiLight - получавате и лечение, и комфорт в очите.
👉#OptiLight е иновативно, неинвазивно #лечение с интензивна импулсна светлина (IPL), което е насочено към блокажи на мейбомиевите жлези.
#Безболезнена #процедура за #лечение на #сухо #око, #възпаление на #клепачите и #ечемик. Използваме силата на светлината, за да спрем възпалителния процес в очите.
Можете да я извършите в обедната почивка и след това веднага да продължите с ежедневните си дейности.
‼️❗️Само до края на месец януари получавате пълен пакет от 4 процедури „Оптилайт“ с 4️⃣0️⃣% #намаление! ‼️❗️
✅За подробности може да се консултирате с #офталмолозите на МЦ „Оксиком“! Телефони за запазване на час - 056/860 210, 056/860 839 или на 0886/ 161 161