Работим с един от най-добрите консултанти у нас в сферата на лазерната хирургия на катаракта

Катарактите обикновено са безсимптомни докато не станат достатъчно плътни, за да засегнат #зрението. Веднъж след като #симптомите се проявят, те могат да включат замъглено и размазано #виждане, двойно виждане, цветовете се виждат затъмнени или повишена #чувствителност към ярка светлина.

Единственият начин за лечение е #оперативна #интервенция. Операцията се провежда с #капкова #упойка, потъмнената #леща се отстранява с #ултразвук, а Вие получавате нова леща, която остава в #окото за цял живот. Няма болка, няма дълъг престой в болницата, а на другия ден зрението е възстановено.

МЦ „Оксиком“ работи с един от най-добрите консултанти у нас в сферата на лазерната хирургия на катаракта - Доц. Джелебов - лекар с изключително богат хирургичен опит.

Доц. Джелебов е специалист в лазерното лечение на #очни #заболявания, както и хирургично лечение на катаракта с поставяне на вътреочни лещи. Извършва диагностика с очен лазерен скенер, лекува оперативно #глаукома. Специалист е в диагностика и лазерно лечение на болестите на #ретината. Лазерно лечение на #късогледство и #далекогледство.

☎️📱Повече информация за графика на доцента може да получите на тел. 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161 или на място в МЦ „Оксиком“.