👀#Жените са два пъти по-склонни да страдат от сухота в очите, отколкото #мъжете.
✅Защо е така?


В Медицински център "Оксиком" вече предлагаме ✅ #алтернатива на капките за пациенти с откритоъгълна глаукома! Предоставяме #безплатно #медикамент плюс всички #изследвания за #глаукома! За да се възползвате, трябва да отговарят на определени критерии.


👉Водещият специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина у нас – д-р Силвия Сапунджиева, ще гостува в Медицински център "Оксиком" през юли! Побързайте да запазите своя час за консултация или процедура!


😎Всеки знае, че слънчевите #очила ни помагат да виждаме по-добре през слънчевите дни, независимо дали сме в града, на планина или на море. Но... знаете ли, че очите също могат да получат #слънчево #изгаряне☀️? Това може да доведе до състояние като фотокератит (червени, раздразнени очи), птеригиум и преждевременна катаракта.👀

 

Направете перфектния #подарък на Ваш приятел, клиент или на учител за края на учебната година!


 

 Страдате от „синдром на сухото око“? Знаете ли, че дори овлажняващите #капки за очи могат да доведат до нежелани реакции? А знаете ли, че процедурата OptiLight за лечение на „#сухо #око“ не води до нежелани реакции?


Ръководството на Медицински център "Оксиком" поднася своята #благодарност към хората, които са част от нашия екип, нашето семейство, повече от 20 години – Д-р Хрелева, Д-р Мерсинков и старша сестра Милена Станкулова.


През изминалата седмица д-р Маринова и д-р Раева взеха участие в първата у нас “Академия Офталмология”, която се проведе в град #Панагюрище👩‍⚕️👩‍⚕️

 

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможността да се консултират с водещ специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина у нас.


 

✅Благодарим на всички наши пациенти за изключително #висока #оценка в платформата на #Superdoc.bg за цялостната дейност на здравното заведение - качеството на административното обслужване, ефективността и високото професионално ниво на лекарски и медицински персонал, както и висока оценка на материалната база и битовите условия.


През почивните дни в МЦ „Оксиком“ ще работи дежурен кабинет.
 

Вече знаете, че в Медицински център "Оксиком" може да намерите единствения по рода си в Бургаска област апарат за лечение на "сухо око", вследствие дисфункция на мейбомиевите жлези!


И като сме започнали с добрите новини, днес с вълнение ви съобщаваме, че отворихме и втора „Оксиком оптика“ в Бургас. 


Медицински център "Оксиком" спечели голямата награда в категория „Специализирано здравно заведение“ във второто издание на Burgas Business Awards.


 

Правите ли всичко по силите си, за да защитите зрението си и да поддържате добро здраве на очите? Ако отговорът ви клони повече към „По-скоро не“, следващите редове са специално за вас.

Не е твърде късно да обърнете нещата и да приемете добри практики за здравето на очите, които ще ви бъдат от полза сега и ще ви помогнат да видите най-доброто от себе си  през 2023-та година и в бъдеще.


Когато пациентите са доволни, тогава нашата гордост е много по-голяма и нашето удовлетворение - също! ❤ 🍀


МЦ „Оксиком“ работи с един от най-добрите консултанти у нас в сферата на лазерната хирургия на катаракта - Доц. Джелебов - лекар с изключително богат хирургичен опит.


Вчера стартирахме с профилактичните #прегледи за „#Мързеливо #око“ по общинската #кампания, целяща превенция на детското очно #здраве. Д-р Джокова прегледа близо 70 деца на възраст 5 и 6 години от Детска градина "Ран Босилек" гр.Бургас в к-с „Изгрев“. Установиха се #зрителни #нарушения при 8 от малчуганите, като на тях е издадено предписание за посещение при #офталмолог.

 


От средата на тази седмица стартираме с профилактичните #прегледи за „#Мързеливо #око“ по общинската #кампания, целяща превенция на детското очно #здраве.


По решение на Международната федерация на слепите днешният ден е обявен за Международен ден на белия бастун или Ден на незрящите по света. Той се отбелязва от 1969 година. Чества се и като годишнина от рождението на френския педагог Валантен Аюи, положил основите на световното обучение на слепите.
 

<< предишни 1 2 3 4 5 6 следващи >>