Медицински експерт връща младостта на бургазлийки в МЦ "Оксиком"

Бургаският Медицински център „Оксиком“ вече предлага едно от най-популярните решения, с които жените, а и мъжете, по света „връщат времето насам“. От тази есен  в здравното заведение се извършва  терапия с ботокс в стерилна обстановка, което намалява риска от странични ефекти.

За да бъде процедурата успешна  е необходимо тя да бъде изпълнена фино и прецизно. Затова от МЦ „Оксиком“ се доверяват на  опита на  д-р Наталия Иванова  -  един от топ специалистите по окулопластика у нас. Тя специализира както в областта на околоочната пластична хирургия, така и в неинвазивните естетически  процедури. 

„Правилно поставената инжекция с ботокс прави лицето Ви да изглежда гладко и естествено. След сесия с ботокс в МЦ „Оксиком“ няма да чуете въпроси от типа „с какво те инжектираха“, а комплименти като „колко си младолика“ и „как си се подмладила“, обещава д-р Иванова.

В МЦ „Оксиком“ се извършват още блефаропластика  (пластика на клепачите), мезотерапия, поставят се дермални филъри и др. Този месец всеки нов клиент за ботокс терапия може да се възползва от 20% отстъпка от цената на процедурата.

Терапията с ботокс е широко разпространена на Запад от години. У нас обаче тя все още набира популярност. Инжектирането на ботулинов токсин е лесен, неинвазивен и на практика безболезен начин за изглаждане на мимическите бръчки. Ботоксът се използва за изглаждане на тези линии, които са причинени от постоянното съкращаване на лицевите мускули.

Терапията действа на принципа на невротоксина. Специален, силно разреден химикал се инжектира в определена група лицеви мускули, които са най-активни и съответно най-бързо образуват бразди по лицето. Веществото блокира нервните импулси до тези мускулни влакна и ги задържа в състояние на релаксация.

Самата процедура е на практика безболезнена. Възможно е да усетите лек дискомфорт в рамките на първия час от инжектирането. Оток, ако има такъв,  може да се задържи за няколко часа, а самият ефект си проличава още в първите дни. След третиране с ботокс, веществото продължава да действа в рамките на 4 до 8 месеца.

Д-р Наталия Иванова ще консултира и извършва естетични процедури на 27-ми септември в МЦ “Оксиком“. Часове може да запишете на тел. 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161.