На вниманието на пациентите на д-р Свилен Мерсинков!

Д-р Мерсинков преустановява прегледи, консултации и лазерно лечение на пациенти в клиника „Св. Николай Чудотворец“, гр. Варна.
Всички пациенти, консултирани и лекувани от него, вече ще могат да го намерят всеки делничен ден в МЦ „Оксиком“, гр. Бургас. Може да запазите час за преглед при д-р Мерсинков на 056/860 210, 056/860 839 и на 0886/ 161 161.

Д-р Свилен Мерсинков е офталмолог, който работи с модерна апаратура, чрез която пациентите могат да получат най-точна диагноза и лечение, без да се налага да пътуват до специализирани центрове в други градове. Той работи в МЦ „Оксиком” от близо 15 години, практикувал е в Плевен, София и в чужбина, има специализации в Индия.

В МЦ „Оксиком” се занимава основно с лазери в офталмологията, извършва лазерни процедури за лечение на заболявания на ретината, работи с диабетно болни, при които в много голяма част се развиват очни усложнения. Лекува заболявания на катаракта, глаукома, възпалителни заболявания и др. Д-р Мерсинков работи с направления по НЗОК.