История

Медицински център "Оксиком" е първото частно здравно заведение на територията на град Бургас, специализирано в лечението на очните заболявания.

През 1999 г. мечтата на Д-р Нели Джокова за създаване на център, където бургазлии и гостите на града да получат адекватна, висококвалифицирана и достъпна грижа, се сбъдва. Доверието на пациентите и нарастващото търсене, стимулира привличането на други изключителни офталмолози към екипа.

Д-р Марина Хрелева - детски офталмолог от гр. Варна, скоро се присъединява към "семейството" на "Оксиком" и поема грижите за очното здраве на децата в града.

Малко след това и Д-р Свилен Мерсинков обогатява палитрата, ангажирайки се в лечението на едни от най-тежките заболявания в офталмологията - диабетната ретинопатия, макулната дегенерация и глаукомата.

През 2016 г. към постоянния екип се присъединява и д-р Малина Топчийска, допринасяйки с опита си, придобит по време на следването и специализацията си в Германия.

В стремежа си да предлагаме най-актуалното в съвременната медицина, в МЦ "Оксиком" гостуват лекари от цялата страна, специализирани в областта на офталмологията, ортопедията и естетичната медицина.

Както през далечната 1999 година, така и до днес - здравето на нашите пациенти и тяхното доверие, са нашето призвание!

Защо да ни се доверите?

  • КВАЛИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ

    Изявени специалисти с дългогодишен опит.

  • МОДЕРНА АПАРАТУРА

    МЦ Оксиком разполага с най-модерната апаратура в сферата на офталмологията и естетичната медицина.

  • ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ

    Консултации в реално време с нашите специалисти